Vullingen
In de taart mag een lekkere (en zelfgemaakte) vulling niet ontbreken. Een taart wordt gevuld met 2 lagen vulling. Standaard gebruik ik banketbakkersroom (glutenvrij) eventueel met jam.
Voorbeelden van de jam (glutenvrij en lactosevrij) zijn:
• Aardbeienjam
• Bosvruchtenjam
• Abrikozenjam
• Viervruchtenjam
Voorbeelden van andere vullingen zijn (hiervoor geld een meerprijs):
• Aardbeienmousse (gluten- en lactosevrij)
• Bananenmousse (gluten- en lactosevrij)
• Bosvruchtenmousse (gluten- en lactosevrij)
• Chocolademousse (puur, melk of wit)(glutenvrij)
• Chocoladeroom (puur, melk of wit)(glutenvrij)
• Champagnecreme (alleen voor bruidstaarten, gluten- en lactosevrij)
• Hemelse Modder (glutenvrij)
• Sinaasappelcreme (gluten- en lactosevrij)
• Sinaasappelbavarois (gluten- en lactosevrij)
• Slagroom (eventueel met fruit) (gluten- en lactosevrij)
• Vruchtenbavarois (gluten- en lactosevrij)
• Zwitserse room (glutenvrij)
Zit jouw smaak er niet bij? Laat het even weten en ik zal kijken wat ik kan doen.