Allergenevrije Taarten
Allergenenvrije taart ingrediënten

Allergenevrije taarten

 

Er zijn steeds meer mensen met een allergie, om ook voor deze mensen (en vooral kinderen) een mooie taart te kunnen geven heb ik een goed recept gevonden voor allergeenvrije taarten. Ik hou natuurlijk rekening met alle ingrediënten of deze gluten of lactose vrij zijn van taart tot en met de vulling en fondant. Bij het bakken en versieren zorg ik dat alles perfect schoon is voordat ik begin met een allergeenvrij taartje.

Cars Allergenenvrij taart

Tijdens mijn werk heb ik veel te maken met recepten en allergenen. Ik weet hierdoor wat belangrijk is om rekening mee te houden en om alles zo schoon mogelijk te houden om gluten en lactose in het recept te voorkomen. Alle ingrediënten die ik gebruik zijn bekeken op afwezigheid van gluten en lactose. De meeste vullingen en het fondant die ik gebruik zijn standaard al glutenvrij en lactosevrij. Voor de lactosevrije taarten gebruik ik speciale Lactosevrije slagroom i.p.v. gewone slagroom hierdoor kunnen de meeste vullingen ook gebruikt worden. Er zijn dus tal van mogelijkheden om ook voor mensen met een allergie een heerlijke taart te maken.

 

Ga voor meer informatie naar de pagina Taarten

 

Heb je vragen over glutenvrije of lactosevrije taarten, een andere allergeenvrij taartje of interesse in een taart? Stuur een mailtje naar info@cakealientje.nl en ik ben je graag van dienst.